Your Employment Solutions

specialisten in arbeidsrecht

Referenties

Referenties cliënten

Anne-Marie van den Heuvel, HK Groen
01-09-17 12:11:25
Voor een ontslagprocedure hebben wij onlangs YES Advocaten ingeschakeld.
Germaine heeft ons op een zeer professionele, maar ook persoonlijke wijze door de procedure heen geholpen. Wij hebben ons verhaal kunnen doen en hebben daarbij van Germaine in heldere taal de juiste adviezen mogen ontvangen en ook de kosten waren vooraf duidelijk. Met als resultaat een ontbinding waarbij beide partijen het eens zijn geworden.

Hierna heeft Germaine al onze arbeidsovereenkomsten herzien, want ook hierin verandert er doorgaans nogal wat! De overeenkomsten zijn voorzien van de nodige opmerkingen zodat we voorlopig weer vooruit kunnen.

Wij zijn uiterst tevreden met YES Advocaten en zullen de dames van YES zeker aanbevelen!
Claudia Tersteeg
10-02-16 14:12:59
Met YES Advocaten werk ik zeer prettig samen. Saskia en Germaine zijn altijd bereikbaar. Ze geven praktische adviezen, die uiteraard juridisch stand houden, maar ook rekening houden met de praktijk en alle andere omstandigheden van de zaak. Die brede blik heeft een enorme toegevoegde waarde.

Verder kan ik met YES enorm goed schakelen. Ze stellen de juiste vragen, beantwoorden al mijn vragen en geven dan aan welke keuzes er te maken zijn. Daarbij worden de voor- en nadelen van goed uiteengezet, zodat je goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt nemen.

YES werkt helder en pragmatisch, waarbij de kosten transparant zijn. Kortom, ik ga voor YES.

Claudia Tersteeg
HR Manager Marfo B.V.
Kayleigh
02-02-16 14:56:44
Soms komen dingen precies zo op je pad, dat het eigenlijk geen toeval kan zijn. Dit was ook het geval bij YES advocaten. Al bij de eerste kennismaking met Germaine van Wankum ervoer ik een vertrouwde sfeer en het voelde dan ook heel fijn om mijn verhaal te doen. Vanaf dag een heeft zij mij ontzettend goed geholpen. Dit kwam niet alleen doordat ze passie voor het vak uitstraalt, ontzettend gedreven is om tot een goede oplossing te komen en door alle kennis en ervaring waarover zij beschikt, maar vooral door haar inlevingsvermogen.

Vastberaden en recht door zee zocht ze naar de beste mogelijkheden om het arbeidsconflict met mijn werkgever op te lossen. Een dergelijk conflict is voor niemand leuk, maar Germaine nam alle touwtjes in handen waardoor ik absoluut geen stress heb ervaren.

Ik ben nog steeds onder de indruk van het ‘eindresultaat’, want het is zoals ik het voor ogen had maar dan veel beter.

Natuurlijk wens ik niemand een arbeidsconflict toe, maar mocht je hier toch mee te maken krijgen dan zou ik een kennismakingsgesprek met Germaine te allen tijde aanraden.

Nogmaals dank voor de professionaliteit, gedrevenheid en behulpzaamheid tijdens het lastige proces. Dankzij jou heb ik de juiste beslissing genomen!

Kayleigh
René Adama
07-01-16 13:55:53
Saskia heb ik eind vorig jaar gevraagd om voor mij een probleem minder vervelend te laten zijn. Dit is zeker gelukt.
Wat opvalt is de prettige, persoonlijke, professionele maar vooral ook realistische benadering van het probleem. Geen flauwekul, geen loze beloftes maar recht door zee.
Saskia was bijna altijd bereikbaar en hield mij heel goed op de hoogte.
Misschien moet ik iets in de reclame gaan doen……… Voorgaande tekst is absoluut gemeend, ik beveel Saskia dan ook van harte aan.

René Adama
Charlotte Grotendorst
28-08-15 10:25:06
Via via ben ik met Saskia in contact gekomen omdat ik een arbeidsconflict met mijn werkgever had. Zij heeft mij hierin juridisch bijgestaan. De wijze waarop zij dit gedaan heeft, heeft mij een stuk rust gegeven in de periode van de onderhandelingen. Mijn zaak was bij haar in goede handen.
Zij handelt snel, houdt je goed op de hoogte, is goed bereikbaar, geeft je goede informatie en adviezen zodat je weet wat je kunt verwachten én zij schat de situatie goed in. Dit alles maakt dat voor mij de kwestie naar volle tevredenheid is opgelost. De samenwerking met Saskia heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Saskia dan ook van harte aanbevelen!
Tonen: 5  10